top of page

Tietosuojakäytäntö

Mikä ihmeen tietosuojakäytäntö?

Tietosuojakäytäntö on lausunto, joka paljastaa jotkin tai kaikki tavoista, joilla verkkosivusto kerää, käyttää, paljastaa ja hallinnoi vierailijoidensa ja asiakkaidensa tietoja. Se täyttää lain vaatimuksen suojella vierailijan tai asiakkaan yksityisyyttä.

Millaista tietoa keräämme?

Vastaanotamme, keräämme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka annat verkkosivustollemme tai annat meille millä tahansa muulla tavalla. Lisäksi keräämme Internet-protokollan (IP) osoitteen, jota käytetään tietokoneesi yhdistämiseen Internetiin; Kirjaudu sisään; sähköpostiosoite; Salasana; tietokone- ja yhteystiedot sekä ostohistoria. Saatamme käyttää ohjelmistotyökaluja istuntotietojen mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivujen vasteajat, käyntien pituudet tietyillä sivuilla, sivun vuorovaikutustiedot ja sivulta poistumiseen käytetyt menetelmät. Keräämme myös henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, salasana, viestintä)

Miten keräämme tietoja?

Kun teet tapahtuman verkkosivuillamme, keräämme osana prosessia meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Henkilötietojasi käytetään vain yllämainituista syistä.

Miksi keräämme ​​henkilötietoja?

Keräämme tällaisia ​​ei-henkilökohtaisia ​​​​ja henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelujen tarjoaminen ja käyttö;

  • Tarjoamme käyttäjillemme mahdollisesti asiakastukea ja teknistä tukea;

  • Pystyäksemme ottamaan yhteyttä vierailijoihin ja käyttäjiin yleisillä tai henkilökohtaisilla palveluun liittyvillä ilmoituksilla ja mainosviesteillä;

  • Luodaksemme koostettujen tilastotietojen ja muiden koottujen ja/tai pääteltyjen ei-henkilökohtaisten tietojen, joita me tai liikekumppanimme voimme käyttää palveluidemme tarjoamiseen ja parantamiseen; 

  • Kaikkien sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseksi.

Kuinka tallennamme tietoja?

Käytämme Wix.com-alustaa. Wix.com tarjoaa meille verkkoalustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Tietosi voidaan tallentaa Wix.comin tietovaraston, tietokantojen ja yleisten Wix.com-sovellusten kautta. Ne tallentavat tietosi suojatuille palvelimille palomuurin taakse.  

Kaikki Wix.comin tarjoamat ja yrityksemme käyttämät suoramaksuyhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS:n standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council. PCI Security Standards Council on Visan, MasterCardin, American Expressin ja Discoverin kaltaisten tuotemerkkien yhteinen hanke. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.

Yhteystiedot

Yritys: BladeRunner Oy

Y-tunnus: 3407803-3

Osoite: Mittatie 1, 01260 Vantaa

Sähköposti: Henry.komp@bladerunners.fi

bottom of page